16-06-14

ATM.

Alice Eve, Josh Peck,bd,2012,Brian Geraghty

David Hargrove en Emily Brandt verlaten samen het kerstfeest op hun bedrijf. Hun geïmproviseerde eerste date krijgt echter een onverwachte wending wanneer hun collega Corey vraagt om nog even te stoppen bij de geldautomaat. Wat een simpele actie zou moeten zijn verandert in een wanhopige strijd om te overleven wanneer er een onbekende man opduikt. Met de winterse temperaturen die onder het vriespunt duiken en met de ochtendzon nog ver weg, hebben ze geen andere keus dan het dodelijke kat-en-muisspel van de man mee te spelen.

 

2012

16:31 Gepost door Helliwood-man in BLU-RAY, STEELBOOK Blu-ray | Permalink | Commentaren (0) | Tags: alice eve, josh peck, bd, 2012, brian geraghty |  Facebook |

01-11-10

Body of lies. - Blu-ray -

1 body of lies.JPG

 

Body Of Lies vertelt het verhaal over C.I.A.-agent Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) die zich geleidelijk aan meer en meer vragen stelt bij de aanpak van zijn eigen organisatie. De jongeman raakt gedesillusioneerd, maar blijft gedreven door de drang om het verschil te maken. Op sommige momenten lijkt hij echter niet meer dan een marionet in handen van zijn baas Ed Hoffman (Russell Crowe) die hem telefonisch de nodige instructies bezorgt. Hoffman lijkt er geen moment problemen mee te hebben om doordeweekse huishoudelijke klussen te combineren met het micromanagement van agenten in het Midden-Oosten. Hij geeft Ferris de opdracht om Al-Saleem (Alon Abutbul) op te sporen en gevangen te nemen. Al-Saleem maakt deel uit van Al-Qaeda en is dan ook verantwoordelijk voor een heleboel terroristische aanslagen. Hij en zijn handlangers hebben computers en mobiele telefoons ingeruild voor meer primitieve vormen van communicatie en dat maakt het de Amerikaanse techneuten bijzonder lastig om ze uit hun holen te roken. De Jordaanse intelligentiediensten, aangevoerd door de meedogenloze Hani Salaam (Mark Strong), helpen de Amerikanen bij hun zoektocht, maar wederzijds wantrouwen verzuurt die samenwerking. Daardoor komt Ferris, die ondertussen een relatie probeert op te bouwen met Aisha (Golshifteh Farahani), systematisch voor hete vuren te staan.

 

2008